«For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist ham fra de døde, da skal du bli frelst.»Rom. 10,9

Oppstart for høsten på Berøa / Smittevern

Vi er nok mange som gleder oss til igjen å kunne treffes ved samlinger og aktiviteter på Berøa. Følg med på kalenderen for hva som er vurdert forsvarlig å åpne opp for. Vi oppfordrer alle til å respektere skilting og stolplassering. Følg punktene under her (trykk "Les mer..."), så skal det gå fint når vi igjen kan samles.
Hjertelig velkommen!

Grunnet smittesituasjonen må vi holde følgende regler / instrukser under møtene inntil videre:

  • Personer med luftveissymptomer (eller andre sykdommer listet opp av FHI) skal ikke delta på samlinger/ aktiviteter
  • Personer som tilhører en risikogruppe bør være ekstra forsiktige med å delta
  • Alle deltakere blir registrert ved ankomst av noen som har ansvar for dette. Vi har en ferdig utfyllt liste som brukes, med navn og nummer på de som vanligvis får SMS om møter. Vi fører deg opp for hånd dersom du ikke er med på den lista. For barn under 15 år noteres foresattes kontaktinformasjon og ikke barnas. Lista blir makulert etter 10 dager. Les her om du lurer på mer om registrering som blir gjort.
  • Sprit hender ved ankomst og når du går - det blir satt ut desinfeksjonsmiddel ved hovedinngangen.
  • Følg anvisninger for sitteplasser. Alle i samme husstand bør sitte samlet.
  • Minimum én meters avstand holdes mellom deltagerne. Dette gjelder også før og etter møtet. Vi unngår derfor å stoppe igjen i gangen etter møtet.
  • Det blir ingen form for servering på samlingene

Ved å følge disse enkle reglene bidrar vi til at vi unngår en eventuell smittespredning ut fra Berøa. Det er laget en egen «Veileder for smittevern ved aktivitet på Berøa Langåker». Sett deg godt inn i denne dersom du er ansvarlig for samlinger/aktiviteter eller har noe mer du lurer på.