«Hva skal vi da si til dette ? Er Gud for oss, hvem er da imot oss ?»Rom 8,31

John Magnus - Nyhetsbrev - November 2017

Kjære Berøa!

 

Vi er godt inne i adventstiden, og jeg nynner på Maria Menas "Home for christmas" og gleder meg til juleferie hjemme på Ferkingstad! Men på mange måter føler jeg meg mer og mer hjemme her på Gressvik også etter en høst hvor jeg har opplevd å få vandre med Gud på et sted han har kalt meg til å være. Vi opplever det veldig meningsfullt å leve våre liv her og få en hverdag hvor vi stadig er i kontakt med mennesker. Så stoler vi på at Gud vil bane vei og lede oss til mennesker, og at det alt går i hans tempo. 

 

Jeg har denne høsten startet på en bachelor i Arbeids- og velferdsfag på Høgskolen i Østfold som har en skole i Fredrikstad. Eksamen har gått fint og jeg har nå fått juleferie. Det som er veldig gøy, er at jeg gleder meg til å gå på skolen. Ikke nødvendigvis fordi alle fag er så spennende, men fordi jeg gleder meg til å treffe kompisene jeg har fått i klassen. De er fortsatt like fascinert av dialekten min, og måper når jeg viser bilder av "Øye i vest" på Google. "Det er jo syden" og "Jeg tror deg ikke" har jeg hørt flere ganger. Jeg viser selvsagt bare bilder fra dagene med fint vær. 

 

Leif Ørjan og meg er godt igang som trenere for G 02 på Gresvik IF. Vi opplevde en god kjemi med gutta fra starten av, og det blir bare bedre og bedre. Gutta er ikke de mest ambisiøse, men heller sosiale. Dette passer oss veldig fint! Vi trener 3 kvelder i uka, noe vi fortsetter med etter nyttår. Vi skal ha en juleavslutning på torsdag der vi inviterer dem hjem til oss og har en sosial kveld. MEN det kuleste her kommer nå: I går hadde vi til sammen 10 av gutta på besøk for å se fotball! Det var utrolig gøy, og vi håper dette kan være noe som skjer ofte (vi ser jo veldig mye fotball selv også, bare spør Solveig). 

 

2. Tess 1,11: "Derfor ber vi alltid for dere at vår Gud må gjøre dere verdige til det kallet dere har fått, og fylle dere med all vilje til det gode og en tro som med kraft viser seg i gjerning." 

Vi håper dere vil be denne bønnen for oss. Dette er mulig for oss mennesker i dag, siden Gud sendte sin egen sønn til oss for å gjenopprette relasjonen til oss. Jeg synes det er like fint hver jul å bli minnet på Immanuel - GUD MED OSS! Jeg legger ved et vers og refrenget i sangen "Make room" av Casting Crowns. 

 

GOD JUL! :) 

 

Shepherds counting sheep in the night
Do not fear the glory light
You are precious in His sight
God has come to raise the lowly


Is there room in your heart?
Is there room in your heart?
Is there room in your heart
For God to write His story?
You can come as you are
But it may set you apart
When you make room in your heart
And trade your dreams for His glory