«For Menneskesønnen er kommet for å søke å frelse det som var fortapt.»Luk 19,10

John Magnus - Nyhetsbrev - 6.november 2017

Hei gode støttespillere på Berøa! 

 

Jeg ser november på kalenderen, noe som betyr at jeg har vært i Fredrikstad i snart 3 måneder. Tiden går jammen fort når trivselen er så høy. Kjellerhybelen hos fam. Thingbø nærmer seg ferdig, så jeg har snart egen inngang og eget kjøkken (håper ikke det betyr at jeg må spise middag alene ;) ). Det å bo sammen oppleves som en styrke for oss. Fellesskapet blir sterkt og søskenkjærligheten overfor hverandre er noe vi tror og håper kan smitte videre når vi har besøk av nye bekjente her, eller familie og venner (noe som ofte er tilfelle, og det er veldig gøy!)

 

Noen av kompisene mine på studiet har fått sett det da de har vært med meg hjem etter skolen for å spise kebab og spille fifa. De har uttrykt at de har veldig lyst til å komme igjen. Veldig gøy! Han ene sa til meg i bilen når vi kjørte fra skolen at jeg er den første virkelig kristne han har møtt. Han sa han hadde møtt flere som kaller seg kristne, men livsstilen deres sa noe annet. Selv bekjenner han seg som muslim. 

 

Fil 2:13-16:

"For det er Gud som er virksom i dere, så dere både vil og gjør det som er etter Guds gode vilje. Gjør alt uten murring og misnøye, så dere kan være uklanderlige og rene, Guds barn uten feil midt i en vrang og villfaren slekt. Dere stråler blant dem som stjerner på nattehimmelen når dere holder fast på livets ord, og da skal jeg få den ros på Kristi dag at løpet mitt og strevet mitt ikke har vært forgjeves."

 

Dette var versene jeg leste like etterpå. Det er Gud som er virksom i oss her vi bor, og når vi holder fast på Hans ord, stråler vi som stjerner i Fredrikstad.

 

I uke 45 starter vi opp med treninger for fotball-laget våres. Vi skal ha 3 treninger i uken, og hver mandag frem til juleferien trener vi på Fredrikstad stadion. Dette er stort og gøy for spillerne, men jeg tror det er større og gøyere for oss trenere! Vi ser virkelig frem til å bli kjent med spillerne og få lov til å være med dem flere dager i uken. 

Chad, leder for Young life Europa, tok turen hele veien fra USA til Norge i starten av november. Han møtte lederne og oss ansatte for YL Norge. De øverste lederne i Young life har et stort hjerte for Norge og vil satse hardt på et sterkt og godt samarbeid framover. Dette er veldig gøy! 

 

 

 

 

Med vennlig hilsen

John Magnus Høyvik